RISMA systems
Ikke kategoriseret

RISMA systems

Mit indlæg i dag kommer til at omhandle et nyt IT-system vi har fået på min arbejdsplads, som har gjort det til et bedre sted at arbejde. Hvis jeg siger RISMAsimpleGDPR, så vil de fleste af jer sikkert tænke: “hvad fabler han om?”. Men ikke desto mindre er det navnet på det IT-system, der har gjort min arbejdsplads et bedre sted, at være. Det lyder måske, som om jeg er sælger eller bliver betalt for at promovere det. Det er ikke tilfældet, vil jeg gerne lige understrege.

Den virksomhed jeg arbejder i til hverdag, er en mindre virksomhed, på kun 10 ansatte. Hvilket betyder at min chef har en forventning om, alle tager ansvar. Vi har lige været igennem en travl periode med julehandel, hvilket har resulteret i, nogle arbejdsopgaver er blevet sidestillet, mens der har været fuld fokus på salget. Januar måned har derfor primært bestået af, opsamling og arkivering af diverse kontrakter og indkøbsaftaler. Alle har kunne se januar ville blive en travl måned på den konto. Vi havde derfor møde tidligere på måneden, hvor min chef fremlagde planen for 1. kvartal af det nye år. Mødet indebar en plan for implementeringen af RISMA systems, som er navnet på et IT-system COMAsystem er eksperter i.

Udover det tunge arbejde med en masse nye kontrakter, er vi også blevet informeret om der kommer ny persondataforordning senere på året, nærmere bestemt i maj. Det fik min chef til at kigge sig om efter hvad der var af muligheder for, at få professionel hjælp. Herigennem, kom han i kontakt med COMAsystem, som arbejder med kontraktstyring og hjælper andre virksomheder med det.

En verden til forskel

COMAsystem er eksperter på lige præcis det område, hvor vi havde brug for hjælp. Min chef så derfor en unik mulighed for at få lettet noget af vores arbejdsbyrde. Der gik kun en lille uge, så var det nye IT-system RISMA, implementeret i virksomheden og takket være et par aftenkurser, var alle sat ind i hvordan det fungerede.

Allerede på den korte tid vi har haft systemet i brug, har jeg kunne mærke en lettelse hos alle. Den stressfaktor december havde efterladt os alle med, var lige pludselig væk. COMAsystem’ IT-system, RISMA, er ikke kun en hjælp når det kommer til kontraktstyring, men også persondata. Og med en ny persondatalovgivning lige om hjørnet, har det været en gave uden lige, at have et system som dette. Vi har allerede fået indtastet og arkiveret de kontrakter og personoplysninger, som skulle ind i systemet. Så fremover vil vi kunne hente alt information i samme system og nemt indlæse nye kontrakter og persondata fra kunder eller nye ansatte.

Jeg håber i kan bruge mit blogindlæg, som inspiration. Min arbejdsplads er blevet et bedre sted at arbejde og det føles som om det har givet hele virksomheden et løft. Jeg er sikker på vi er langt bedre udrustet til hvad fremtiden bringer nu. Så mit håb med dette indlæg er, at kunne inspirere andre virksomheder til, at gøre det samme. Hvis du er i en virksomhed eller kender nogle der er, som har en lignende situation, så kan jeg varmt anbefale at kontakte COMAsystem ang. deres RISMA-system. Hvis du vil læse mere om det kan du gå ind på deres hjemmeside https://www.comasystem.dk/andre-ydelser/risma/