Hvorfor pladeafspillere?
Ikke kategoriseret

Hvorfor pladeafspillere?

Trenden med pladeafspilleren er stærkt på vej tilbage for musikelskere. Salget af vinyl-plader er gennem de sidste mange år, tidoblet. Interessen for at høre musik på vinyl er steget markant gennem de sidste år.

Musikelskere kan deles op i to grupper. De nymoderne, der er til online musik tjenester såsom Spotify, YouTube og iTunes. Og så er der dem, lad os kalde dem retro gruppen, som holder af at nyde musikken fra en LP plade på en pladeafspiller.

Der er både noget stilet og fedt over at høre musik via vinylplader. Et andet plus ved vinyl, er at musikken altså også lyder det bedre, end når det spilles via pc eller mobil.

Der er mange grunde for, hvorfor musikelsker mener at LP plader spillet på en pladeafspiller lyder bedre og mere korrekt. Det skylde at musiksignalet ikke skal konventernes mellem det digitale og analoge som på fx hos en pc. Men derimod kan musikken via en pladeafspiller forblive analogt, som er det øret opfanger i sidste ende. Dette resulterer dermed i bedre lyd.

Der er altså en god grund til at trenden om pladeafspilleren ikke er dø, og nok heller ikke gør det.

pladeafspillere

Pladeafspillerens udvikling

Pladespilleren går mere end 100 år tilbage i historien og den har siden da, været under stor udvikling. Gennem tiden har trends og teknologi haft stor betydning for pladeafspillerens udvikling. Både design og stil har varieret meget gennem de sidste mange år, hvilket har resulteret i et hav af design, der passer til alle indretninger.

Pladespilleren er både blevet bedre og billigere. Den gamle pladeafspiller er blevet overhalet af nyre og mere effektive afspillere.

Både pladeafspillerens smukke lyd, men også design, har resulteret i at det stadig er et elsket medie, som mange stadig ønsker at eje. Der findes et hav af forskellige pladeafspillere og endda også med mange forskellige funktioner. I dag findes der så avancerede afspillere, at du kan høre radio og tilkoble afspilleren til din pc. Blandingen af retro og moderne teknik gør pladeafspilleren optimal til alle hjem.

Med den moderne vinyl-pladespiller får du en sådan lydkvalitet, at der pustes helt nyt liv i din vinylsamling. Dette vil bringer dig endnu tættere på musikken end du nogensinde har været før.

 

Så forkæl dig selv, som musikelsker, med en flot ny pladeafspiller, hvad end den skal være retro eller nymoderne af udsende, så gør du dig selv en tjeneste ved at eje en.